Byparken p Sjov for brn.dk
       
Sg udflugter  Seneste udflugter  Fribilletter for en anmeldelse    Del

Byparken

Legepladsen i Byparken er nyrenoveret og tilbyder masser af forskellige legeaktiviteter bl.a. flere rutsjebaner, klatrevg, sandborde og net. Som supplement til anlgget er der installeret et fjederdyr, en Spinnerbowl og et mindre anlg med plads til sand- og vandleg.


Frederiksborgvej 21
4000 Roskilde
    
Prisklasse: Gratis
Anslået alder. Dette er kun Sjovforbørn.dks vurdering. Er du uenig, så send os straks en email. Husk at skriv til os hvorfor du mener, at vi tager fejl. 1 til 12 rHandicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgngelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Byparken. 1 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Byparken. 1 brugere har stemt.

Anmeldelser:
01-07-2009 meget god Skrevet af anonym
en meget god park og flot og hyligt p alle rs dagSkriv en anmeldelse af Byparken

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


En vigtig del af enhver fdselsdagsfest er forberedelserne. Her er der lagt op til forventningens glde. Involver barnet og lav hjemmelavede invitationer til den kommende fest. Det er bde billigere, mere personligt og ganske sjovt!

Her fr du den ultimative guide til sjove invitationer !
Ungerne vil sgu ha skattejagt hver gang! Kniber det lidt med opfindsomheden? S ls med her og f det hele serveret p et slvfad.

N DET FR DE ANDRE FORLDRE !!!
Vi er faldet pladask for at lave bl i baghaven og hygge med snobrd, pandekager og popcorn. Brnene eeeelsker det (og det gr vi andre ogs)
Nr den vejrguderne byder p regnvejr, hvilket de jo som oftest gr, s har vi brug for at finde p noget sjovt at lave indendrs.

©2005-2017 Sjovforbrn.dk - Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk