Stenild Naturlegeplads p Sjov for brn.dk
       
Sg udflugter  Seneste udflugter  Fribilletter for en anmeldelse    Del

Stenild Naturlegeplads

Stenild kultur- og naturlegeplads er ben og tilgngelig for alle. Alle kan sledes komme og bruge pladsen. Legepladsen byder p en bred vifte af spndende aktivitetsmuligheder for alle: Klatretrne og klatrevgge, rulleskjtebane, udendrs basketballbane, petanque og spillebane og en kmpe sandkasse med redskaber.
Borde og bnke.
Damvej 1
9500 Hobro
Tlf. 22484895
G til hjemmesiden for Stenild Naturlegeplads
    
Prisklasse: Gratis
Anslået alder. Dette er kun Sjovforbørn.dks vurdering. Er du uenig, så send os straks en email. Husk at skriv til os hvorfor du mener, at vi tager fejl. 1 til 16 rHandicapvenlighed:
natur@stenild.dk

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for Stenild Naturlegeplads. Du kan bidrage ved at trykke her.


Der er endnu ingen anmeldelser af Stenild Naturlegeplads. Skriv en anmeldelse ved at trykke her.Skriv en anmeldelse af Stenild Naturlegeplads

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Ungerne vil sgu ha skattejagt hver gang! Kniber det lidt med opfindsomheden? S ls med her og f det hele serveret p et slvfad.

N DET FR DE ANDRE FORLDRE !!!
Du kan faktisk snyde dig til lidt feriestemning for ganske f penge. Find et af de kommunale badelande, som lokker med over 30 grader i luften, 28 grader i vandet og kolde is i kiosken.
Der er ikke noget mere hyggeligt end at tnde bl og bage snobrd. Ls med her nr Naturkatapulten giver gode rd - og en opskrift p kakao-snobrd.
Nr den vejrguderne byder p regnvejr, hvilket de jo som oftest gr, s har vi brug for at finde p noget sjovt at lave indendrs.

©2005-2017 Sjovforbrn.dk - Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk