Eghjorten Naturlegeplads på Sjov for børn.dk
           
Søg udflugter  Seneste udflugter  Fribilletter for en anmeldelse    Del denne side på Facebook

Eghjorten Naturlegeplads
Se flere billeder af Eghjorten Naturlegeplads
Eghjorten Naturlegeplads ligger nordøst for Hillerød – ikke så langt fra Nødebo i en lysning i udkanten af skoven. Der er altid mange motoriske udfordringer på Eghjorten. Bakker med huler og gangsystemer under. Vipper og gynger. En balance-bom. Et edderkoppespind bygget af mindre stammer, hvor man bl.a. kan gå på line. En labyrint, et skib og – ikke mindst – en stor flyvemaskine. Alt sammen er det gjort af naturens materialer, og det er virkelig en fryd for øjet. Der er borde og bænke og fire bålpladser.Jespervej 309
3480 Fredensborg
    
Prisklasse: Gratis
Anslået alder. Dette er kun Sjovforbørn.dks vurdering. Er du uenig, så send os straks en email. Husk at skriv til os hvorfor du mener, at vi tager fejl. 1 til 12 årHandicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Eghjorten Naturlegeplads. 6 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Eghjorten Naturlegeplads. 4 brugere har stemt.

Anmeldelser:
01-07-2012 God Skrevet af diitteeh
Rigtig fed legeplads, med massere af udfordringer for de små til lidt større børn. Min datter på fem år nu er kommet der siden hun var 1, og det er først nu, hun begynder at kunne trækkes hjem.
08-04-2012 Fin legeplads Skrevet af Pindus
Vi var afsted med vores søn på 15 måneder i dag på Eghjorten naturlegeplads.
Han var bestemt ikke den eneste der hyggede sig og vi kommer helt sikkert tilbage igen...
03-04-2012 Stor, god og velholdt Skrevet af clu
Vi har i dag besøgt Enghjorten naturlegeplads for første, men bestemt ikke sidste, gang. Vi havde tre børn på 5, 5 og 8 år med, og de var fint underholdt i de par timer, vi var der.

Det er en stor, god og velholdt naturlegeplads. Der er flere grillpladser, et par primitive toiletter (husk toiletpapir) og adgang til vand.
01-04-2010 super Skrevet af familliefar
de er en super legeplads.. den er vær at køre efter
18-10-2009 Super duper Skrevet af anonym
Skønt sted, med plads til udfoldelse for børn i alle aldre. Der er rigtig mange bålsteder (flere end der står i den skrevne tekst øverst.) Ideelt til udflugter, fødselsdage samt familiehygge. Et sted der bør opleves.
20-07-2009 dejligt sted Skrevet af christina
vi bor lige i nærheden og besøger tit legepladsen......både til leg og til grilning. Alene og sammen med venner og familie.
Dejligt sted ude i skoven med masser af lege ting til børn i alle aldre.
Der er havlv tag hvor man kan sidde og grille under.
Hyggeligt sted til mange timers hygge/sjov og dejligt samværd
01-06-2009 Klart anbefales Skrevet af Louise
Super nemt at finde, og ikke til at tage fejl af fra p-pladsen.
Ideelt til både vores søn på 4½ samt vores datter på 1½, specielt vores søn kunne sagtens have brugt mere tid end de 2½ time vi havde sat af. Kæmpe stort og masser af plads, vi skal klart derop igen en anden gang, nok med en madkurv med lidt til en af de store bålpladser.
28-05-2009 Fantastisk oase Skrevet af Mads
Rigtigt dejligt område, hvor du trygt kan lade børnene rende frit omkring og gå på udforskning. Perfekt til at holde børnearrangementer, hvor også bål og grill kan bruges. Brænde forefindes. Man skal lige gå et par minutter fra vejen/parkeringspladsen, men det gør så også at børnene ikke render ud på vejen.
15-08-2008 Skrevet af anonym
vi har flere gange benyttet os af legepladsen, den er lige god hvergang, der er muligheder for at lave et bål på indrettet bålpladser så husk brænde, et super tilbud.
01-08-2008 super sted Skrevet af Lise-Lotte
Min 7 årige søn og søn på 9 mrd nød det på hver sin måde.Sikke en masse lækre aktiviteter, flyveren, balancebommen, den lange stolpe, hulerne, pyramiden med "trapper" og træstolpe ...Vi har aldrig vidst , at denne skønne lnaturlegeplads fandtes og det er ikke sidste gang vi kommer.¨

Kun 2-3 minutter fra p-pladsen

En ting som der dog bør anskaffes er et skilt ved vejen, hvor der står naturlegeplads på.Det manglede i den GRAD.


OBS OBS OBS Der er flere anmeldelser. Tryk her for at læse dem alleSkriv en anmeldelse af Eghjorten Naturlegeplads

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


I vores familie elsker vi naturen ! Lange ture i flotte landskaber, børn der klatrer i træer og op og ned af skråninger og i det hele taget kontakten med naturen. Har I det på samme måde, så kan vi anbefale en tur til Dayz Søhøjlandet, der ligger lige i smørhullet af Silkeborgs skønne natur, nemlig ...
Vi kender det alle sammen. Familien skal på udflugt, men sidste gang blev det væsentligt dyrere end forventet. Det er som om, at priserne er skruet i vejret, og alting løber lynhurtigt op.

Her får du 10 super tips til en billigere udflugt.
Lav en top-nice fest for din tween. Undgå, at din søn eller datter synes, den bliver nederen barnlig. En guide til, hvad du skal gøre og absolut ikke gøre som forælder til festen. Idéer til temaer, pynt, mad og styring af slagets gang.
Idre Fjäll tog i år 1. pladsen som Sveriges bedste skisportssted, hvis man skal følge den svenske pendant til Sjovforbørn.dk. Sitet Barnsemester.se kårer hvert år de mest børnevenlige steder i Sverige, og efter at have haft førstepladsen i flere år, måtte Branäs i år altså aflevere stafetten videre ...

©2005-2013 Sjovforbørn.dk, Grønnegade 93, 1., 8000 Århus C, Kontakt Sjovforbørn.dk - Sitemap
Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk - Se også www.Spassfurkinder.de for sjov i Tyskland