Frilandsmuseet i Lyngby på Sjov for børn.dk
           
Søg udflugter  Seneste udflugter  Fribilletter for en anmeldelse    Del

Frilandsmuseet i Lyngby
Se flere billeder af Frilandsmuseet i Lyngby
På Frilandsmuseet i det nordlige København kan man opleve Danmark som landet så ud på H.C. Andersens tid. Her fortælles historier om fæstebonde og herremand, om håndværker og fattiglemmer - og om alle danskeres dagligdag gennem historien. Tag mor og far med, og gå på opdagelse i fortidens huse og haver, mens du hilser på de mange forskellige dyr og spiser din madpakke på en af de mange hyggelige spisepladser.

I hele sæsonen er der teater, håndværkerdage, levende museum, dans og musik og mange andre aktiviteter for både børn og voksne. Læs mere om alle aktiviteter og tidspunkter i museets kalender.
Kongevejen 100
2800 Lyngby
Tlf. 33134411
Gå til hjemmesiden for Frilandsmuseet i Lyngby
    
Prisklasse: Gratis
Anslået alder. Dette er kun Sjovforbørn.dks vurdering. Er du uenig, så send os straks en email. Husk at skriv til os hvorfor du mener, at vi tager fejl. 3 til 18 år
Bemærk begrænset sæsonHandicapvenlighed:

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Frilandsmuseet i Lyngby. 1 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Frilandsmuseet i Lyngby. 1 brugere har stemt.

Anmeldelser:
24-11-2009 jul Skrevet af anonym
jeg synea at det er rigtig hyggeligt med julestemning og mine børnebørn er glade for det de syntes at det er hyggeligt når jeg fortæller om dengang jeg var barn og holdte jul.
02-09-2009 Frilandsmuseet Skrevet af Kaj Verner Bjarke
Jeg har kommet lige fra barnsben på Frilandsmuseet, og synes det er et vidunderligt naturskønt og uhyre interssant historisk sted, hvor man kan tilbringe rigtig mange timer - få stillet sin nysgerrighed - og få ro i sjælen i de gammeldags, dramatiske og romantiske omgivelser, hvor man mærker Historiens Vingesus ganske mærkbart! Bjarke Årgang 62
14-08-2009 super tur Skrevet af Marion jacobsen
Vi tog på Frilandsmuseum med et af vores børnebørn, William på 2 år, han var vildt begejstret , løb rundt fra hus til hus, og sagde hver gang hvad tror du der er her inde.?
Var rigtig glad for hønsene og hanen, men blev lidt sur da de stjal hans frikkadelle.
Jeg havde aldrig været der før er nu 65, min mand med skolen engang.
Blev begge enige om det ikke er sidste gang vi har været der.''Der er utroligt flot, dejlig natur, skønne huse og Møller, dejlig med borde hvor man kan spise medbragt mad og man kan også købe en is hvis man trænger,.
Syntes det var flot med vand hvor børnen kunne soppe rundt
Jo det er et dejligt sted.
03-08-2009 Super oplevelse Skrevet af smith-sivertsen
Vi var i går på Frilandsmusset og blev meget positivt overraskede. Havde vores datter på 3 år og vores søn på 9 år med. Vejret var rigtig dejligt og det gør måske oplevelse bedre, men under alle omstaændigheder så var der meget spændende at se på for dem begge. Min søn gik meget op i de gamle bygninger og min datter nød at klappe en ko og se de øvrige dyr. Der gik "skuespllere" rundt i gammelt tøj og de virkede som om de tog deres roller meget seriøst og som om de syntes, det var sjovt at udføre. Der var 2 hanekyllinger, der måtte lade livet mens vi var der og min søn var med til at plukke fjer af hanen inden den skulle laves til hønsekødsuppe. Desunden var der masse af plads at gå rundt på og til flere dage oplevelser. Pæne toliet forhold og venligt personale - især de yngre medarbejdere. Der måtte dog godt have været nogle flere skilte, der viste vej inde på området, da vi kom til at gå lidt rundt i ring, da vi åbenbart ikke var så gode til at læse det kort, vi havde fået udleveret:-)
06-10-2008 Historien bliver leget ind Skrevet af Carina
Vi er en familie på 3 som er kommet på museet siden vores datter var 3 år. Hun er nu 6½ år og elsker at komme derude. For det første kan man løbe omkring og får gået en hel masse samtidig med at der er noget at se på. Man kan låne trækvogne til de små fødder hvis nødvendigt. Man kan have sin egen mad med og der kan også købes lidt godt til ganen hvis man har lyst. Aktiviteterne er altid spændende. Vi har bl.a. set gammeldags cirkus og Mester Jakel teater til vores datters store glæde. Selve den historiske indsigt bliver leget ind når man går rundt i husene og taler om hvordan det var at leve dengang vores forfædre var børn. Vores datter undrede sig dog meget i starten over hvor alle menneskene var henne... altså dem så boede i husene :o) Hermed en varm anbefaling givet videre.
31-07-2008 Tag dig god tid Skrevet af lukas33
Vi er en familie på 5 . Vi har lige været på Frilandsmusset . Desvære kom vi forsent afsted så vi fik ikke set det hele. Der var et teater som var lavet som stumfilm, kan virkelig godt anbefales a se når man er der alligevel.
21-07-2008 Super til en spændende gåtur Skrevet af coolchicken
Vi var afsted 2 drenge, 9 mdr og 3½ år, og mor og far.
Der var super hyggeligt, gode stier til klapvogn og god ny spiseplads.
Der var dog ikke så mange aktiviteter, som vi læste udfra deres hjemmeside. Og så måtte man kun ryge ved spisepladserne, øh, hvor vi andre spiser?? Mystisk..
Men friluftsmuseet kan klart anbefales. Vores ældeste dreng elskede simplethen opdagelseseventyret i at rende rundt i alle husene. Og vi andre nød bare en dejlig dag.
18-02-2008 helårsfornøjelse Skrevet af franer mette
Friandsmuseet er et fantastisk sted med mange årstidsbestemte oplevelser for børn og voksne, som man kan tjekke ud på museets hjemmeside. Der foregår noget året rundt og mange ting som børnene kan være en aktiv del af. bl.a. hestevognskørsel, folkedans og div. håndværk. Jeg er kommet der som barn, har derefter haft mine egne børn med og i de sidste ti år med både mit barnebarn og børn fra de børnehaver, jeg har været ansat i. Lige så snart man er indenfor, er der ting at se på ( ikke røre, lær dine børn det inden I går hjemmefra ) og der er ingen steder de kan komme til skade, så alle kan slappe af. Der er masser af dy r at se på, for slet ikke at tale den historiske værdi, der ligger i de gamle huse. Der er smukt på alle årstider og man kan nyde både natur og gårde fra man o-80 år. Igen og igen.
Vores sidste tur derud, var i julen ( for 5. gang), hvor der var teater i det fri og selvom det var koldt og vådt, var der rigtig mange børn og voksne, der måtte ud og gense den sjove forestilling. Det er meget dygtige folk, der både sommer og vinter opfører de små, meget sjove stykker. Frilandsmuseet er helt bestemt en af vores favoritsteder, selv nu, da mit barnebarn er blevet ti år. God fornøjelse.
09-07-2007 super hyggeligt Skrevet af anonym
frilandsmuseet er et godt sted at tage hen hvis man er en familie med børn i forskellige aldersgrupper. De små hygger sig med at løbe rundt i naturen, klappe dyrene, lege med vandtrappen osv. De store synes det er spændende at gå ind i husene og høre om gamle dage - og gå på stylter og hvad der nu ellers er af aktiviteter. Det er alt i alt bare et superhyggeligt sted. Eneste man savner lidt er en ordentlig naturlegeplads, så man kan ende dagen med lidt leg....
19-06-2007 Overset? Skrevet af søn
Vi har haft nogle gode ture på Frilandsmuseet. Den store på 10år har været der utallige gange og for ham er det den bedste historieundervisning
De små på 3 år hygger sig med at styrte ud og ind af husene men de indsnuser også den særlige stemning på stedet.
I betragtning af, at det ligger så tæt på Kbh., at det er gratis og så stemningsfuldt, undrer det at ikke endnu flere børnefamilier dukker op.
Men medbring maden selv - ihvertfald brunchen er rædselsfuld og dyr.


OBS OBS OBS Der er flere anmeldelser. Tryk her for at læse dem alleSkriv en anmeldelse af Frilandsmuseet i Lyngby

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Speederen i bund, sus afsted og styr din racer sikkert gennem svingene. Mange steder i landet er der både inden- og udendørs gokartbaner, hvor du kan forsøge dig som Formel 1 kører. En fed oplevelse med fart på for alle børn og barnlige sjæle med benzin i blodet.
San Francisco er kendt som en kulturel og gastronomisk metropol med toprestauranter, museer og mikrobryggerier nok til at holde de fleste beskæftiget i ugevis. Hvad færre ved er, at byen også er særdeles familievenlig. Beliggenheden ved bugten giver mulighed for sjove aktiviteter både udendørs og in...
Der er god grund til at besøge de danske nationalparker. Her kan I opleve den mest enestående og særartede natur, Danmark kan byde på.
Ungerne vil sgu ha skattejagt – hver gang! Kniber det lidt med opfindsomheden? Så læs med her og få det hele serveret på et sølvfad.

NÅ DET FØR DE ANDRE FORÆLDRE !!!

©2005-2015 Sjovforbørn.dk, Rugmarken 42, 8520 Lystrup, Kontakt Sjovforbørn.dk - Sitemap
Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk - Se også www.Spassfurkinder.de for sjov i Tyskland