Brnenes Eventyrfabrik p Sjov for brn.dk
       
Sg udflugter  Seneste udflugter  Fribilletter for en anmeldelse    Del

Brnenes Eventyrfabrik

Eventyrsfabrikken er et indendrs legeland i jungle-omgivelser.
Her m alle brn lege, fjolle, lbe og hygge sig s meget som de har lyst til. I Eventyrs fabrikken er der klatretrne, hngebroer, krybegange, kmpe bolde, stor rutsjebane, boldrum, trampoliner, hoppeborg, airbazoka og et babyomrde til de mindste.

Gratis for brn under 1 r.

Der er mulighed for at købe sæsonkort.

Kokkedal Industripark 11
2980 Kokkedal
Tlf. 48140006
G til hjemmesiden for Brnenes Eventyrfabrik
    
Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 brnPrisklasse: Fra kr. 151,- til kr. 400,- for 2 voksne og 2 brn
Anslået alder. Dette er kun Sjovforbørn.dks vurdering. Er du uenig, så send os straks en email. Husk at skriv til os hvorfor du mener, at vi tager fejl. 0 til 12 rHandicapvenlighed:

Der er endnu ingen brugere, der har vurderet handicapvenligheden for Brnenes Eventyrfabrik. Du kan bidrage ved at trykke her.

Anmeldelser:
06-02-2016 Fdselsdag Skrevet af Anonym
ikke god mad til fdselsdag

stort legeland
Skriv en anmeldelse af Brnenes Eventyrfabrik

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Ungerne vil sgu ha skattejagt hver gang! Kniber det lidt med opfindsomheden? S ls med her og f det hele serveret p et slvfad.

N DET FR DE ANDRE FORLDRE !!!
Der er ikke noget mere hyggeligt end at tnde bl og bage snobrd. Ls med her nr Naturkatapulten giver gode rd - og en opskrift p kakao-snobrd.
WOW-park er en stor udendrs legepark med mulighed for sved p panden, og hjde udfordringer i trtoppene.
Blokhus er et sknt sted om sommeren fyldt med glade sommergster, den dejlige strand, livet i byen og de mange udflugtsml i nrheden. MEN Danland i Blokhus har ogs masser at tilbyde gsterne i de kolde vintermneder. Her er det bare nogle andre ting, der trkker brnefamilierne til Blokhus. V...

©2005-2017 Sjovforbrn.dk - Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk