Vinterens bedste familiespil - Sjovforbørn.dk
        
 G tilbage Tilbage..   Sg i kalenderen  Min huskeliste  Brtspil for hele familien  Brnebogs-anmeldelser  Foresl arrangement    Del

Vinterens bud på de bedste familiespil


Vinteren er et perfekt tidpunkt til at hygge sammen med familien. Brætspil har bl.a. den fordel, at de kan samle generationer. Vi har spurgt Nordisk Spil, hvilke brætspil, de kan anbefale til familien. Det er svært at finde brætspil, der kan rumme hele familien, hvis man har meget spredning aldersmæssigt, så de her 5 anbefalinger kræver at dit yngste barn er minimun 8 år, med mindre de spiller med som "hjælper" til en ældre spiller.


Kingdomino
Lav dit eget kongerige. Spillere tager rollen som konger der søger nye lande for at udvide deres rige. Spillere skiftes til at byde på landskabsfliser "Dominoer" og tilføje dem til sit kongerige. Det er selvfølgelig vigtigt at de passer sammen med dem der allerede er spillet.
Spillet vandt den æresfyldte pris, Spiel des Jahres 2017, som er Årets Spil 2017 i Tyskland. Har man først spillet et spil Kingdomino, så skal man lige have et spil mere.

Antal spillere: 2 - 4
Spilletid: 15-20 min.
Anbefalet alder 8+
Splendor
Har man lidt ældre børn i familien, så er Splendor et rigtig godt valg både for de store og voksne. Spillet foregår i renæssancen, hvor du som rig handelsmand skal handle med diamanter.
Vinderen er den, der først opnår 15 point. Spillet er kåret af Guldbrikken til "Årets familiespil 2015".

Antal spillere: 2 - 4
Spilletid: 30 min.
Anbefalet alder 10+
Sequence
Et godt valg til julehyggen. Sjovt og simpelt familiespil, som alligevel indeholder en masse strategi og en lille smule held. Her spiller I på hold, hvor der handler om først at få fem chips på en række.

Antal spillere: 2 - 12
Spilletid: 30 min.
Anbefalet alder 7+
King of Tokyo 2016 - dansk
Slås mod hinanden som kæmpe monstre. Hvem er det største og sejeste uhyre. Spillet har lånt nogle regler fra Yatzy, hvor man hver runde slår med terninger og tager de bedste fra.
King of Tokyo er blevet kåret til Årets Familiespil i 2013. Den fornemme pris har spillet fortjent, da det er et spil som er sjovt for alle i familien.

Antal spillere: 2 - 6
Spilletid: 30 min.
Anbefalet alder 8+
Partners
Her spiller man mod hinanden to mod to og det handler om at spille sammen. Partners brætspillet er blevet meget populære i Danmark og minder lidt om Ludo.
Er man lidt yngre kan man godt spille med hvis man er partner med en voksen.

Antal spillere: 4
Spilletid: 60-90 min.
Anbefalet alder 8+

 

Du vil uden tvivl kunne finde et brætspil som hele familien kommer til at elske! Vi er blevet lovet, at alle spillene kan bestilles hos Nordisk Spil. Rigtig god fornøjelse.
 

Lad mig sige det, som det er. Jeg har faktisk kun vret i Rom en eneste gang, og det endda kun i en weekend, hvor min datter og jeg skulle til koncert. Vi ville dog se s meget som muligt i denne smukke by, s det endte med, at vi brugte mere tid p at transportere os frem og tilbage mellem de forsk...
Ungerne vil sgu ha skattejagt hver gang! Kniber det lidt med opfindsomheden? S ls med her og f det hele serveret p et slvfad.

N DET FR DE ANDRE FORLDRE !!!
Blokhus er et sknt sted om sommeren fyldt med glade sommergster, den dejlige strand, livet i byen og de mange udflugtsml i nrheden. MEN Danland i Blokhus har ogs masser at tilbyde gsterne i de kolde vintermneder. Her er det bare nogle andre ting, der trkker brnefamilierne til Blokhus. V...
WOW-park er en stor udendrs legepark med mulighed for sved p panden, og hjde udfordringer i trtoppene.

©2005-2017 Sjovforbrn.dk, Rugmarken 42, 8520 Lystrup, Kontakt Sjovforbrn.dk - Sitemap
Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk