Skilte for brn - Sjovforbørn.dk
        
Sg brnefdselsdag  Ls om brnefdselsdage  Alle brnefdselsdagsideer  Foresl brnefdselsdag  1-2 r  3-4 r  5-6 r  7-10 r  11-14 r  15-18 r    Del

Skilte for børn - til hverdag og fest...


Når der skal indrettes børneværelse eller pyntes op til børnefødselsdage, kan skilte være med til at løfte oplevelsen for de små.

Et billede siger mere end 1000 ord
Man siger, at et billede siger mere end 100 ord, og specielt for mindre børns vedkommende, er det nok meget rigtigt. Dels fordi de ikke nødvendigvis ved, hvad 1000 forskellige ord betyder, men også fordi de sikkert slet ikke kan læse dem endnu. Det er jo også derfor, at billedbøger er så populære hos børnene, da de dermed har noget visuelt at forholde sig til, mens du læser en historie.

Derfor er der mange forældre, der er begyndt at bruge skilte som en del af indretningen, når der skal laves børneværelse. Deciderede gadeskilte er måske lige ”over the top”, men faktisk kan man sagtens få gadeskilte, typisk A-skilte, med tavlefunktion.

Oprindeligt er disse A-skilte tiltænkt restauranter, butikker o. lign. der bruger dem til at præsentere dagens tilbud, men en tavle er jo en tavle, og for børn er tavleskilte et kæmpe hit. Med et arsenal af farvekridt og et tavleskilt, kan børn hurtigt få en masse sjove timer til at gå med at tegne og skrive – måske endda regne og lege skole. Afhængigt af hvor gamle børnene er, selvfølgelig.

Tavleskiltene kan også være en god måde for dig til at forberede barnet på skolestart, så det hele ikke virker så fremmed, når børnehaven skiftes ud med en skoletaske.

Brug skilte til festen
Selvom børn er langt længere fremme i skoene nu om dage, er det alligevel de færreste der kan læse – og ikke mindst forstå det, de læser – før de når en vis alder og har gået i skole et par år. Derfor kan skilte også være gode til f.eks. børnefødselsdage, så børnene f.eks. kan se menuen – ikke på skrift, men som tegning eller billeder, der er sat på skiltet.

Vil du gå all-in, kan du endda supplere med bordskilte, så de hele tiden er bevidst om, hvad der bliver serveret. Det kunne også være billeder af fødselaren, så børnene ikke glemmer hvorfor det nu lige er, at de er samlet.

Tavleskiltene kan også bruges aktivt som en del af en børnefødselsdag, hvis du vil introducere børnene for den gamle ”sæt-halen-på-æslet” leg. Legen går ud på, at der er tegnet et billede af en hest eller et æsel på tavlen, men vel at mærke uden hale. Herefter går det ud på, at man får bind for øjnene og skal forsøge at tegne halen det rigtige sted. Det er en rigtig sjov – og selvsagt meget svær leg, da man jo ikke kan se hvor man tegner – men det er det, der gør det så sjovt for alle de andre, at se på.

Legen kan suppleres med en holdøvelse, hvor et barn skal tegne, og de andre børn skal navigere ved at sige op, ned, højre, venstre (eller evt. ”til siden”, ”den anden side”, hvis højre og venstre ikke er helt inde under huden endnu).
En sjov gammel børneleg, der helt sikkert også holder i 2016.


Sjovforbørn.dk
2016 

Der ligger mange sknne storbyer i Europa, hvor der ogs er masser af spndende oplevelser for brnene. Men srligt Barcelona har grebet mig og mine brn. Det er en smuk og interessent by, der byder p forskellige oplevelser for hele familien.
Kom ned i gear med brneyoga, mindfulness og afspnding. Tag en velfortjent pause sammen med ungerne og nyd at lade freden snke sig mens brnene slapper af. Vi giver tips til forskellige former for afslapning og afspnding for hele familien og hber, det snart bliver til et vanedannende frikvarter ...
WOW-park er en stor udendrs legepark med mulighed for sved p panden, og hjde udfordringer i trtoppene.
Blokhus er et sknt sted om sommeren fyldt med glade sommergster, den dejlige strand, livet i byen og de mange udflugtsml i nrheden. MEN Danland i Blokhus har ogs masser at tilbyde gsterne i de kolde vintermneder. Her er det bare nogle andre ting, der trkker brnefamilierne til Blokhus. V...

©2005-2017 Sjovforbrn.dk, Rugmarken 42, 8520 Lystrup, Kontakt Sjovforbrn.dk - Sitemap
Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk