Til fdselsdag p nskeen - Sjovforbørn.dk
       
Sg brnefdselsdag  Ls om brnefdselsdage  Alle brnefdselsdagsideer  Foresl brnefdselsdag  1-2 r  3-4 r  5-6 r  7-10 r  11-14 r  15-18 r    Del

Til fødselsdag på Ønskeøen!

Paintball Arena på Refshaleøen i København er en vild drøm for unge drenge.
Mathias fejrede sin 12-års fødselsdag på de 6000 adrenalinvilde kvadratmeter – og det var en stor succes.

”Hvor sejt,” udbryder de 11 ca. 12-årige drenge, da vi slår dørene op på parkeringspladsen foran den enorme gamle fabriksbygning, der forhen husede det gamle B&W. Og sejt ser det ud. Faktisk som noget fra en film. Det er råt, rosket, forfaldent og helt, helt øde. Og man ville ikke blive helt overrasket, hvis man pludselig så anede en biljagt i det fjerne.

Vi starter i barakken, hvor Mathias åbner gaver, vi køber sodavand og trakterer med de medbragte hjemmebagte boller og kager, men drengene er utålmodige og går hurtigt videre med omklædningen. 11 camouflagefarvede kedeldragter ligger klar og da de først har dem på forvandler de sig til seje soldater og så går turen ind i den 6000 kvadratmeter store hal.

Et par unge venlige, men bestemte mænd er instruktører og hver af drengene iføres elektronisk pandebånd og en hat alt efter hvilket hold de er på. En hurtig instruks i laserpistolens funktioner og så er de klar til at gå på banen.

Banen er en kæmpefirkant med små og store tårne og huse, man kan gå ind i og gemme sig. Der skal løbes hurtigt og diskret mellem husene så snart kampen fløjtes i gang. Der er 20 skud i hvert magasin og så skal de lades op – det gøres af en af de unge mænd, der hele tiden befinder sig i drengenes nærhed.

Der er stille imens de sniger sig omkring og man kan mærke deres spænding og deres opmærksomme sanser. Der grines, hviskes og løbes, og det varer ikke længe før første omgang er slut.

De spiller i ca. halvanden time, men vi har besluttet, at vi også vil prøve nogle af de andre ting, Paintball Arena byder på, og derfor har vi efterfølgende 45 min. gladiatorkamp, hvor to af drengene står på en forhøjning på en hoppepude imens de holder en balancepind. Det er nu de andres opgave at få dem smidt ned og det sker selvfølgelig til stor moro for dem alle.

Herefter står den på bungeetag, som er en dyst imellem to deltagere, hvor man bliver fastspændt i en kraftig elastik som deles imellem konkurrenten og en selv. På tid gælder så om at hente/bringe små pakker med point som ligger forenden af banen. Vinderen kåres blandt de indsamlede point.

Drengene nyder det hele og de får grinet, pjattet og brugt en masse energi den eftermiddag og de slutter af med fri leg på alle de mange dejlige hoppepuder.

Har man lyst til andet tilbyder Paintball Arena selvfølgelig også den klassiske paintball, rodeotyr, sumobrydning, Human football – bordfodbold i menneskestørrrelse, samt volleyball, fodbold og basketball spillet på hoppepude samt det super populære Høvdingebold.

Det er en flok trætte drenge vi kører afsted med efter godt tre timer. Men de havde haft en fest!

www.paintballarena.dk
Copenhagen Paintball Arena
Refshalevej 177 A
1432 KBH. K.
E-mail: info@paintballarena.dk
Telefon: 3295 3535


Trine Baadsgaard
Sjovforbørn.dk
April 2011


 

Der ligger mange sknne storbyer i Europa, hvor der ogs er masser af spndende oplevelser for brnene. Men srligt Barcelona har grebet mig og mine brn. Det er en smuk og interessent by, der byder p forskellige oplevelser for hele familien.
Mine brn var bestemt ikke for gamle til at besge Lego House og det var jeg heller ikke. S find dit indre legebarn frem, tag p familieudflugt og glem ikke at tage en tur i klderen og lre om historien bag Lego familien og ikke mindst Lego klodsen. God tur !
Nr den vejrguderne byder p regnvejr, hvilket de jo som oftest gr, s har vi brug for at finde p noget sjovt at lave indendrs.
Det er nu hvor vejret bliver bedre, at vores brn mdes med de andre brn i kvarteret. Og skal vi holde dem lidt vk fra computeren, s skal vi finde p noget sjovt. Vi har fundet 10 sjove lege, der egner sig supergodt til villavejen, det grnne omrde eller den lille skov.


©2005-2017 Sjovforbrn.dk - Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk