Dinosauerne er kommet til Aalborg Zoo! - Sjovforbørn.dk
       
 G tilbage Tilbage..   Sg i kalenderen  Min huskeliste  Brtspil for hele familien  Brnebogs-anmeldelser  Foresl arrangement    Del

Dinosauerne er kommet til Aalborg Zoo!

Store Bededag flyttede der nye beboere ind i Aalborg Zoo. Men til forskel fra de nuværende beboere, så er de nye knap så nulevende. Det er nemlig for længst uddøde dinosauer, der er flyttet ind.

Det er udstillingen "The Return of the Dinosaurs", der nu kan ses i Aalborg Zoo frem til 20. oktober. Udstillingen er lavet i Mexico og består af 12 flotte dinosaurer, der med flotte animationer virker meget levende og naturtro.

Dyrene er fordelt ud på hele parken, og du kan møde både den imponerende og skræmmende T-Rex men også Stegosaurus og Triceratops og mange andre.

Det meget imponerende ved udstillingen udover dyrene selv, er at Aalborg Zoo har gjort et stort stykke arbejde for at integrere dyrene med de levende (moderne inklussion). Flere steder i haven er der nemlig store skilte der fortæller mere om, hvilke dyr der levede sammen med dinosaurerne. F.eks. er der hos krybdyrene tegnet omridset af datidens krokodiller, der nok må siges at have været i den store ende.

Det er flot og gennemført udført. Kvaliteten af dinosauerne er i top og med den ekstra formidling, har Aalborg Zoo ramt plet. Det kan absolut anbefales, at man kigger forbi inden udstillingen lukker til oktober.

Udover de flotte dinoer, så har Aalborg Zoo rigtig meget at byde på. I løbet af de sidste par år er der blevet lavet en masse flotte forbedringer, så man kan komme endnu tættere på de spændende dyr. Du kan bl.a. opleve et virkelig flot isbjørneanlæg og et tårn over de store katte, så man kan se dem på tættere hold.

Og dertil kommer den flotte afrikanske landsby og den store savanne, hvor man kan få en lille fornemmelse af dyrenes naturlige omgivelser.

Læs meget mere om udstillingen her: www.aalborgzoo.dk


Mette Juhl
Sjovforbørn.dk
April 2013


Om Aalborg Zoo

Åbningstider lige nu
26. april - 31. maj:
Mandag-fredag: 10-18
Weekend/ferie/helligdage: 10-19

Billetpriser:
2. januar-31.maj
Voksne:
Børn 3-11 år:
Børn 0-2 år:
Studerende:
Seniorer 65+:
Grupper +20:
150,- kr.
90,- kr.
0,- kr.
115,- kr.
125,- kr.
120,- kr.

  

Lad mig sige det, som det er. Jeg har faktisk kun vret i Rom en eneste gang, og det endda kun i en weekend, hvor min datter og jeg skulle til koncert. Vi ville dog se s meget som muligt i denne smukke by, s det endte med, at vi brugte mere tid p at transportere os frem og tilbage mellem de forsk...
Kom ned i gear med brneyoga, mindfulness og afspnding. Tag en velfortjent pause sammen med ungerne og nyd at lade freden snke sig mens brnene slapper af. Vi giver tips til forskellige former for afslapning og afspnding for hele familien og hber, det snart bliver til et vanedannende frikvarter ...
Vi er faldet pladask for at lave bl i baghaven og hygge med snobrd, pandekager og popcorn. Brnene eeeelsker det (og det gr vi andre ogs)
Blokhus er et sknt sted om sommeren fyldt med glade sommergster, den dejlige strand, livet i byen og de mange udflugtsml i nrheden. MEN Danland i Blokhus har ogs masser at tilbyde gsterne i de kolde vintermneder. Her er det bare nogle andre ting, der trkker brnefamilierne til Blokhus. V...

©2005-2017 Sjovforbrn.dk - Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk