Universet er stort i Danfoss - Sjovforbørn.dk
       
Sg udflugter  Seneste udflugter  Fribilletter for en anmeldelse    Del

Universet er stort i Danfoss

 

Når nu den 3½-årige Marie kalder Danfoss Universe – som hun lige er kommet ud fra efter tre timer - for Danfoss Julevers, så kan det vist kun have været en god oplevelse. - Og det var det for alle.

Lige fra den snart 14-årige pige, over den 10-årige dreng – og altså også for den 3½-årige.

Selvfølgelig på hver deres måde. Og det er netop styrken ved Danfoss Universe. Der er aktiviteter for alle aldre.

Vi var altså fem personer af sted, to voksne og tre børn, en overskyet, Underlige vippermen dog tør marts-weekend med cirka 5 plusgrader i luften at gøre godt med.

Grunden til den oplysning er vigtig er, at cirka 50 procent af alle aktiviteter er udendørs. Og jo yngre børnene er, desto flere af de interessante aktiviteter vil foregå udendørs.

Derfor første råd:
* Tjek vejrudsigten. Jo yngre børnene er, desto bedre vejr skal det være!

Er der noget bedre end, at man som besøgende allerede får en god oplevelse, inden man er kommet ind.

For det at placere ePrøv at løfte en biln af de allerbedste aktiviteter uden for parken er god stil.

Prøv at løfte en bil på 1.600 kilo! Og hvem vil ikke det, så allerede inden køb af billet, var børnene godt i gang med at udforske vægtstangsprincippet – og stoltheden over at kunne løfte bilen er ikke lille.

Parken er overskuelig, men hvis man besøger den inden maj, så mangler der 2 aktiviteter, som enten er lukket ned for vinteren eller under opførelse.

Det gælder Water Works, som er lukket pga. risiko for frostsprængninger og EnergyLab om energiformer, der åbner til maj.

Så derfor andet råd:
* Jo større børn, desto mere skal I overveje at skyde besøget til efter maj 2009. Eller ring i forvejen og hør om aktiviteterne er åbnet.

Men derfor er der stadig en række mega-hits at bydeSegways på.

Segways:
Dette transportmiddel, der for få år siden blev lanceret som den mest revolutionerende opfindelse siden internettet.

Man skal være mindst 135cm høj for at prøve det, men umiddelbart så det mere ud til at afhænge af, om man har prøvet at stå på rulleskøjter før.

Under alle omstændigheder en KÆMPE oplevelse at prøve.Gravemaskiner

Den blå kube:
Her kan man opleve naturens kræfter, såsom jordskælv, istid og lyn - og en gejser springe 18 meter op i luften.

Gravemaskiner:
En drengedrøm at få lov til at grave med en rigtig gravko.

Explorama:
Et meget stort hit med 50 forskellige aktiviteter. For alle der kender Experimentarium i København, så ligger Explorama tæt op ad. Alt lige fra tankelæsnings-maskiner, over fakirsenge til at gå igennem et laserrum – uExploramaden at blive afsløret.

For de lidt større børn er Bitland oplagt, for her kan de lege med den nyeste teknologi. Jeg må dog indrømme, at vi ikke helt fandt ud af, hvordan aktiviteterne virkede – men måske det bare var os!

Udendørs legepladser:
Lyder måske ikke som en attraktion, men mange af dem er stadig vældig sjove. Mærkelige vipper, trædemøller, skateboard-træning osv.

Danfoss Universe kan varmt anbefales..

 

Mogens Jepsen
mogens.jepsen@hotmail.com
Sjovforbørn.dk
16. marts 2009

  
Det er nu hvor vejret bliver bedre, at vores brn mdes med de andre brn i kvarteret. Og skal vi holde dem lidt vk fra computeren, s skal vi finde p noget sjovt. Vi har fundet 10 sjove lege, der egner sig supergodt til villavejen, det grnne omrde eller den lille skov.

En vigtig del af enhver fdselsdagsfest er forberedelserne. Her er der lagt op til forventningens glde. Involver barnet og lav hjemmelavede invitationer til den kommende fest. Det er bde billigere, mere personligt og ganske sjovt!

Her fr du den ultimative guide til sjove invitationer !
Vi er faldet pladask for at lave bl i baghaven og hygge med snobrd, pandekager og popcorn. Brnene eeeelsker det (og det gr vi andre ogs)
Kom ned i gear med brneyoga, mindfulness og afspnding. Tag en velfortjent pause sammen med ungerne og nyd at lade freden snke sig mens brnene slapper af. Vi giver tips til forskellige former for afslapning og afspnding for hele familien og hber, det snart bliver til et vanedannende frikvarter ...

©2005-2017 Sjovforbrn.dk - Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk