Bl Flag Centre - Sjovforbørn.dk
        
Sg udflugter  Seneste udflugter  Fribilletter for en anmeldelse    Del

Hvorfor kravler en krabbe sidelæns?
Blå Flag centre tilbyder naturformidling og sjove aktiviteter for børn


Det er skønt at dase i solen på stranden og bare lade ungerne muntre sig med sandslotte, dukkerter og leg i vandkanten. Ind imellem kan kedsomheden eller det dårlige vejr dog godt sætte ind, og så er der hjælp at hente hos Friluftsrådet.

14 Blå Flag centre landet over (alle placeret ved strand eller havn) tilbyder sommeren igennem naturformidling, arrangementer og sjove aktiviteter for børn. De fleste steder kan I også låne net, krabbefangere eller andre remedier som gør udforskningen af naturen og vandet nemmere og sjovere.

Du kan finde de 14 centre på Friluftsrådets hjemmeside (http://www.blaaflag.dk/indhold/blaa-flag-centrer.aspx), hvor du også kan se hvilke konkrete arrangementer og aktiviteter det enkelte center tilbyder, og hvilke af centrene som har åbent hele året. 

Du kan også downloade Friluftsrådets Blå Flag app til din smartphone. Med app’en behøver I ikke planlægge så meget i forvejen, men kan, når I er på farten, hurtigt se hvor i nærheden der er Blå Flag centre eller en af de skønne strande med Blå Flag - Blå Flag på havne og strande giver garanti for fokus på miljø, rent badevand, sikkerhed og gode oplevelser ved vandet. App’en viser også hvilke faciliteter den pågældende strand byder på, hvornår en eventuel livredder er til stede og kan vise dig en rute fra din nuværende position til stranden.

Bor du ikke i nærheden af en af de mange Blå Flag Centre, eller har du bare lyst til inspiration til nye strandaktiviteter bliver det også serveret for dig på et sølvfad på Friluftsrådets hjemmeside (http://www.blaaflag.dk/indhold/blaa-flag-centrer/sjove-aktiviteter-for-boern.aspx).

Her kan du finde beskrivelser af anderledes, sjove aktiviteter – lige til at printe ud og tage med i strandkurven. De mindre børn skal nok have lidt hjælp, men det giver jo også mulighed for at vise dem, at familien kan foretage sig andet sammen på stranden end at spise is (den kan man jo altid snuppe efter veludført opgave).

Sus Warming
Sjovforbørn.dk
August 2012

 
 

WOW-park er en stor udendrs legepark med mulighed for sved p panden, og hjde udfordringer i trtoppene.
Nr den vejrguderne byder p regnvejr, hvilket de jo som oftest gr, s har vi brug for at finde p noget sjovt at lave indendrs.
Blokhus er et sknt sted om sommeren fyldt med glade sommergster, den dejlige strand, livet i byen og de mange udflugtsml i nrheden. MEN Danland i Blokhus har ogs masser at tilbyde gsterne i de kolde vintermneder. Her er det bare nogle andre ting, der trkker brnefamilierne til Blokhus. V...
Der er ikke noget mere hyggeligt end at tnde bl og bage snobrd. Ls med her nr Naturkatapulten giver gode rd - og en opskrift p kakao-snobrd.

©2005-2017 Sjovforbrn.dk, Rugmarken 42, 8520 Lystrup, Kontakt Sjovforbrn.dk - Sitemap
Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk