Battle Arena rhus - Sjovforbørn.dk
       
Sg brnefdselsdag  Ls om brnefdselsdage  Alle brnefdselsdagsideer  Foresl brnefdselsdag  1-2 r  3-4 r  5-6 r  7-10 r  11-14 r  15-18 r    Del

Super drengefødselsdag i Battle Arena!

Hvad skal man finde på, når der skal holdes drengefødselsdag, og man gerne vil have at drengene kan få en god oplevelse og også gerne noget de ikke har prøvet før? Vi søgte efter en oplevelse med action og spænding, så drengene kunne få løbet krudtet af sig.

Selvfølgelig var prisen også afgørende, også for at niveauet for afholdelse af fremtidige fødselsdage ikke blev for højt. Endvidere skulle aktiviteten være super børnevenlig, da der var tale om en 11 års fødselsdag.

Vores valg faldt på Battle Arena i Århus, hvor drengene skulle prøve at kæmpe med laserpistoler.

Prisen for 1 times kamp var ikke afskrækkende:  kr. 1.495,00 for 10 personer og så kunne man komme dertil med bus, så der ikke skal arrangeres anden kørsel. Det stilles dog som betingelse, at man er fyldt 8 år for at man har fysikken til at håndtere udstyret.

Oplysningerne på hjemmesiden var meget fyldestgørende og jeg kan allerede nu røbe, at fødselsdagen  svarede fuldt ud til vores forventninger. Prisen taget i betragtning, var det en super oplevelse for drengene.

Vi mødte en rigtig god service og information da vi ankomm.  Vi blev modtaget og hilst velkommen og fik instrukser i, hvordan det hele skulle foregå. Det var en rigtig god start på arrangementet.

Drengene glædede sig og det var der også god grund til.

Først blev drengene delt op i 2 hold, som skulle kæmpe mod hinanden.  Der blev udleveret laserpistoler og et pandebånd, så drengene var klar til kamp. Herefter skulle vi ind på banerne, som er på i alt 900 m2. Det er lavet helt fantastisk med masser af dækninger i træ, hvor man kan gemme sig. Der er 2 startbaner, som er lyst op med farvet svag belysning.

Drengene gik vildt op i det. man går ud af spillet, når man er blevet ramt 10 gange og holdet, hvor sidste mand er tilbage, har vundet. Et spil tager ca. 10 minutter, og det er perfekt, så drengene kan nå flere kampe. Vi havde banen i 2 x 45 minutter. Efter første spil vidste drengene mere om, hvordan det hele foregik og kunne aftale taktik og strategi.

Spillet er meget autentisk, da laserpistolerne afgiver lyd, når der skydes og der vises, hvor mange skud man har tilbage. Der er 30 skud i hvert magasin og man har lov til at genlade og her blev drengene også rigtig grebet af at situationen.

Efter de første 45 minutter indtog vi vores medbragte mad og købte drikkevarer. Det var en livlig snak mellem drengene også om hvordan de næste 45 minutter skulle gribes an. Mange af drengene syntes, det var det sejeste de have prøvet.

Jeg kan kun anbefale denne aktivitet til den sej drengefødselsdag men også til piger. Det er også et arrangment, hvor man med fordel kan slå 2-3 fødselsdage samme for at det ikke skal blive for dyrt.

Læs mere om Battle Arena her: http://www.battlearena.dk/

Per Juul Larsen
Skribent
August 2012
 

Mine brn var bestemt ikke for gamle til at besge Lego House og det var jeg heller ikke. S find dit indre legebarn frem, tag p familieudflugt og glem ikke at tage en tur i klderen og lre om historien bag Lego familien og ikke mindst Lego klodsen. God tur !
Kom ned i gear med brneyoga, mindfulness og afspnding. Tag en velfortjent pause sammen med ungerne og nyd at lade freden snke sig mens brnene slapper af. Vi giver tips til forskellige former for afslapning og afspnding for hele familien og hber, det snart bliver til et vanedannende frikvarter ...
Det er nu hvor vejret bliver bedre, at vores brn mdes med de andre brn i kvarteret. Og skal vi holde dem lidt vk fra computeren, s skal vi finde p noget sjovt. Vi har fundet 10 sjove lege, der egner sig supergodt til villavejen, det grnne omrde eller den lille skov.

Blokhus er et sknt sted om sommeren fyldt med glade sommergster, den dejlige strand, livet i byen og de mange udflugtsml i nrheden. MEN Danland i Blokhus har ogs masser at tilbyde gsterne i de kolde vintermneder. Her er det bare nogle andre ting, der trkker brnefamilierne til Blokhus. V...

©2005-2017 Sjovforbrn.dk - Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk