Børnefødselsdag p Sjovforbørn.dk. Ideer til brnefdselsdag - Sjovforbørn.dk
        
Sg brnefdselsdag  Ls om brnefdselsdage  Alle brnefdselsdagsideer  Foresl brnefdselsdag  1-2 r  3-4 r  5-6 r  7-10 r  11-14 r  15-18 r    Del

BørnefødselsdagAlle børn elsker at holde fødselsdag. Alle børn har brug for at der sker noget særligt. Kunne det ikke være sjovt at prøve noget nyt i år? Noget børnene bliver ellevilde med? Der er masser af muligheder for at holde sjove fødselsdage for både små og store børn.

Vi kommer med ideerne. I fører dem ud i livet, og forhåbentlig fortæller I os, hvordan det gik. Har I allerede prøvet en eller flere af nedenstående ideer, så send os jeres uforbeholdne mening. Har I andre ideer, så hører vi også meget gerne fra jer.

Fødselsdag i Randers Regnskov Ud i naturen
Børnefødselsdag i Randers Regnskov Børnefødselsdag i naturen
Inviter 10 børn i Randers Regnskov og få en oplevelse udover det sædvanlige. I får frokost bestående af burger eller kylling og sjov dessert. Derefter står den på slangefremvisning og rundvisning i Randers Regnskov, og børnene får en sjov abemaske med hjem. Aldersgruppe 3-11 år. Samlet pris kr. 2.000,-. Læs mere på Randers Regnskovs hjemmeside. Børn i børnehavealderen er vandt til at færdes i naturen i al slags vejr, så du kan roligt planlægge en tur til den nærmeste naturlegeplads. Hvis der ikke er borde og bænke på stedet, så medbring en stor voksdug eller andet siddeunderlag. Medbring også boller og skærekage, flag til oppyntning og masser af drikkevarer.
   
Børnefødselsdag med diskofest Sjov dag i et indendørs legeland
Børnefødselsdag med disko Børnefødselsdag i et indendørs legeland
Har du piger i alderen 8-12 år, så er en diskofest helt perfekt. Alt efter budgettet kan du selv vælge at stille op med anlægget, eller du kan kontakte en professionel DJ, der kan lave et rigtigt godt mix til netop dine børns alder og som også kommer med lyssætning og anden underholdning, som kan få børnene op af stolene. Prisen for den store løsning varierer meget, men regn med ca. kr. 1.500-2.000,- hvis festen slutter før kl. 22. Se f.eks. mere på Diskolys.dk. Der er indendørs legelande over hele Danmark, og flertallet tilbyder børnefødselsdage. I Gi Den Gas Palads i Silkeborg kan du vælge mellem 3 slags børnefødselsdage. Du kan selv sørge for al borddækning og mad eller du kan købe en færdig pakke hos Paladset. Prisen er fra kr. 35,-/person til kr. 115/-/person. Før og efter spisningen er der masser af leg til store og små, og de voksne kan få en rolig kop kaffe på balkonen.
   
Temafest derhjemme Våd børnefødselsdag
Børnefødselsdag derhjemme med tema Børnefødselsdag i svømmehallen
Har I mod på en skæg fest i jeres egne stuer, så prøv at tænk lidt kreativ. Skal I holde drengefødselsdag, så prøv at lave et Dinosaur-tema. Der er små dinosaur til alle, grønne servietter, poser til slik og meget mere. En færdig pakke med ting til 8 personer koster kr. 399,-. Kig indenfor hos Nias.dk eller festtema.dk og se de mange sjove temapakker. Rigtig mange svømmehaller og badelande tilbyder børnefødselsdagsarrangementer til de lidt større børn. I Skærbæk Fritidscenter kan du få badeland og spisning for kr. 49,-/person. I Glostrup Svømmehal får du alt serveret til kr. 52,- til kr. 60,-/person. I har så bordet i 2½ time. Så skulle der være masser af tid til sjov og ballade. Husk at børnene skal kunne svømme, da du ikke kan holde øje med dem allesammen.
   
Sund og sjov fødselsdagsfest Tidens store hit: Build A Bear
Børnefødselsdag på Frugtfest.dk Børnefødselsdag i Build a Bear
Hjemmesiden frugtfest.dk har lavet en supersjov og inspirerende liste over 8 temafester. Her finder du både forskellige invitationer, menuer, borddækning og en masse sjove selskabslege. Temaerne er Trafikfest, Superhelte-træf, Bålfest, Ridderturnering, Prinsessehofbal, Fastelavnslege, Superstarparty og Fodboldfest. Det bedste af det hele er at alle opskrifter er inspireret af sund og lækker mad. Er der også "Build A Bear" hysteri i din datters klasse eller børnehave? Ja, så kan du faktisk glæde dem med en sjov børnefødselsdag inde i en af de 5 butikker. Det er bestemt ikke den billigste måde at holde børnefødselsdag på, men inviterer man f.eks. 6 piger, kan fødselsdagen realistisk set gøres for lige under kr. 1.000,-. Alle gæsterne går hjem med en bamse med tøj på, og det er dig der bestemmer budgettet. Læs mere på Buildabear.dk .
Fødselsdag og bowling  
Børnefødselsdag i bowlingcenter Sumobrydning i København
Er dine børn i "bowling"-alderen, så kan du også arrangere en sjov dag i det nærmeste bowlingcenter. Prisniveauet er omkring kr. 50,- til kr. 100,-/person og varierer alt efter om der skal være spisning inkluderet. Mange steder kan du også selv medbringe f.eks. fødselsdagskage. Bor I i København eller i nærheden, er der mulighed for at holde en anderledes fødselsdag i Eventfactory ved Rådhuspladsen. Her kan børnene prøve kræfter med sumobrydning og musikquiz. Hvis man har lyst kan man også arrangere en musikindspildning. Arrangementet koster kr., 1200,- + kr.25/barn uden musikindspildningen. Egnet aldersgruppe er 8-13 år.
   
   
   

HUSK:
Når I inviterer til børnefødselsdag, er det en god regel enten at invitere ALLE pigerne i klassen eller ALLE drengene. Så er der ikke nogen, der bliver kede af det.

God fornøjelse. (og husk panodil og høreværn)

 

ps: Har du en god ide til en artikel, eller kunne du tænke dig at skrive en? Kontakt os.

 

Ekstra

 


Skovnisserne srger for, at skovens dyr har det godt. De hjlper dem med at finde mad om vinteren, nr det er smt med fde, og hvis nogle af dyrene kommer til skade, s er skovnissen p pletten. Ls med her hvis du vil p udkig efter nisserne eller hvis du har lyst til selv at lave nogle skovnisser...
En vigtig del af enhver fdselsdagsfest er forberedelserne. Her er der lagt op til forventningens glde. Involver barnet og lav hjemmelavede invitationer til den kommende fest. Det er bde billigere, mere personligt og ganske sjovt!

Her fr du den ultimative guide til sjove invitationer !
Nr den vejrguderne byder p regnvejr, hvilket de jo som oftest gr, s har vi brug for at finde p noget sjovt at lave indendrs.
Det er nu hvor vejret bliver bedre, at vores brn mdes med de andre brn i kvarteret. Og skal vi holde dem lidt vk fra computeren, s skal vi finde p noget sjovt. Vi har fundet 10 sjove lege, der egner sig supergodt til villavejen, det grnne omrde eller den lille skov.


©2005-2017 Sjovforbrn.dk, Rugmarken 42, 8520 Lystrup, Kontakt Sjovforbrn.dk - Sitemap
Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk