Børnefødselsdag med wellness - Sjovforbørn.dk
        
Sg brnefdselsdag  Ls om brnefdselsdage  Alle brnefdselsdagsideer  Foresl brnefdselsdag  1-2 r  3-4 r  5-6 r  7-10 r  11-14 r  15-18 r    Del

Børnefødselsdag med wellness på en kedelig vinterdag!

Min datter har fødselsdag en kedelig februar vinterdag og hvad gør man lige for at gøre få en hyggelig og sjov fest for en flok 7-8 årige tøser.

Forrige år holdt vi fastelavnsfest hvilket jo er oplagt når man fylder år i februar måned, troede jeg, men det var egentligt ikke det store hit, slet ikke da en anden pige fra Katrines klasse også holdt fastelavnsfest en uge inden vores, øv! Så da tiden nærmede sig og fastelavns indbydelserne var sendt ud, var sådan ”åh mor skal vi nu klæde os ud igen”? ”slå katten af tønden”? ja okay så!, det var tydeligvis passé.

Så hvad finder man så lige på året efter?

Hvad med en pyjamas fest? Katrine var med på idéen, men hun ville nu gerne holde festen sammen mTryk for at se billedet lidt størreed hendes gode veninde. Hmm jeg var lidt skeptisk..mon det ville fungere?

Jeg var ikke sikker på om de ville være med på ideen, men jeg fik samlet mod til at spørge venindens mor om de ville være med til at holde en fælles fødselsdag. Jeg præsenterede ideen med pyjamas festen og hun var heldigvis med på den. Det viste sig at være en fed oplevelse. Inden længe fandt vi på, at vi kunne lave det til en Welness aften. Vi lavede en flot/fed indbydelse på computeren og en slags klippekort til de forskellige ting de skulle prøve, super flot!

Min mand var ikke hjemme så det var en ren tøse aften, og det var en fantastisk oplevelse at forberede alting med en anden kvinde der ligesom jeg selv var 100 % tilstede (undskyld Niels).

Da gaverne var pakket op og pigerne havde spist aftensmad, stod den på stille musik med ansigtsmaske og agurker på øjnene. Det syntes de var rigtigt sjovt og spændende, alt imens de lå og slappede af og fnisede og småsnakkede. Herefter delte vi dem i grupper og imens nogle var i spa (med badedragter på), fik de andre neglelak på. Det var absolut et hit.!

De nød det alle, og i spabadet var der dæmpet belysning og der blev snakket og grinede. Det eneste problem var at få dem op igen når det var tid til at skifte, men det gik nu, selvom det tog sin tid inden de fik tørret sig og fik pyjamassen på igen, men sådan er det nu engang med tøser!

Efter badet fik de på skift neglelak på fingre og tæer, og især det at der var ca. 10 forskellige farver at vælge imellem, var fedt syntes de.

Da alle havde været runden rundt og var godt trætte (fredag, efter en hel uge i skole) passede det med at der var en halv time tilbage af Disney sjov, og stort set alle tøserne drattede om i sofaen eller i en sækkestol foran tvét med deres popkorn eller slikposer. Her må jeg så også indrømme at vi 2 voksne kvinder var godt udmattede, og tog imod med kyshånd da min mand kom hjem og begyndte at rydde op, og tøserne blev hentet. Det var så den fødselsdag! Veloverstået heldigvis.

God fornøjelse

Trine Kamp
Sjovforbørn.dk
Marts 2010 

Ungerne vil sgu ha skattejagt hver gang! Kniber det lidt med opfindsomheden? S ls med her og f det hele serveret p et slvfad.

N DET FR DE ANDRE FORLDRE !!!
Du kan faktisk snyde dig til lidt feriestemning for ganske f penge. Find et af de kommunale badelande, som lokker med over 30 grader i luften, 28 grader i vandet og kolde is i kiosken.
Der ligger mange sknne storbyer i Europa, hvor der ogs er masser af spndende oplevelser for brnene. Men srligt Barcelona har grebet mig og mine brn. Det er en smuk og interessent by, der byder p forskellige oplevelser for hele familien.
En vigtig del af enhver fdselsdagsfest er forberedelserne. Her er der lagt op til forventningens glde. Involver barnet og lav hjemmelavede invitationer til den kommende fest. Det er bde billigere, mere personligt og ganske sjovt!

Her fr du den ultimative guide til sjove invitationer !

©2005-2017 Sjovforbrn.dk, Rugmarken 42, 8520 Lystrup, Kontakt Sjovforbrn.dk - Sitemap
Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk