Cirkus Arena anmeldelse - Sjovforbørn.dk
            
Cirkus Arena  Cirkus Baldoni  Cirkus Dannebrog  Cirkus Benneweis  Cirkus Arli  Cirkus Krone  Cirkuskalender    Del denne side på Facebook

Cirkus Arena - Cirkus for millioner

Motorcyklerne og Dødskuglen

Balancekunst på højt plan

Dødshjulet og de to vovehalse

Det skønne søløvenummer

Hr. og Fru Ditmar

Ridderenn og skønjomfruen

Shaolin

Meget vellykket forestilling
Cirkus Arena er altid det første cirkus, der kommer til Århus, og vi har været afsted til deres forestilling et par gange. Cirkus Arena er i Århus i 10 dage, og i den periode er der mulighed for både aften- og eftermiddagsforestillinger.

Premieren var torsdag kl. 17, og med fare for lidt trætte børn tog vi alligevel chancen. Normalt vil jeg anbefale, at man tager med små børn ind og ser de tidlige eftermiddagsforestillinger.

I Cirkus Arena er langt størstedelen af sæderne nummererede, hvilket gør at man ikke behøver at sidde og vente unødigt længe i teltet blot for at få en god plads. Med små børn er det virkelig en fordel. Vi skulle sidde på 1. række men helt ude i siden, hvilket var lidt af et eksperiment for os. For på 1. række sidder man virkelig virkelig tæt på. Men her forregnede vi os lidt. Langt hovedparten af numrene i forestillingen glemte alt om, der sad publikum andre steder end på parketten. Og i et fyldt telt sidder der faktisk flest mennnesker på de andre pladser.

God variation
Forestillingen skydes i gang af Roby, som ikke har brug for en mur til sin stige for at kravle op og ned af den. Han er en af de numre i forestillingen, der egentlig ikke er særlig storslåede eller spektakulære men yderst underholdende og fyldt med talent. I hans kategori finder vi også Picasso Jr. der jonglerer med bordtennisbolde og frisbees. Det der gør de 2 numre rigtig gode er indlevelse og entusiasme.

De storslåede numre
Der er ikke noget at sige til, at Cirkus Arena igen har booket Diorios Dødskugle. Vi så den, da den var med sidst, men den havde den samme effekt på os igen denne gang. Det er fantastisk flot at se ikke mindre end 5 motorcykler drøne rundt i kuglen. Man sidder på kanten af stolen, mens man ovevejer hvordan det kan lade sig gøre.

Også flere af de andre numre, bl.a. de to kinesere, der balancerer på en stabel af mindst 10 stole højt oppe i luften. Og også de brazilianske brødre med dødshjulet imponerer.

Dyrene i cirkus
Der hører naturligvis også dyr til i et cirkus, og her må jeg nok erkende, at har man set et hestenummer, så har man set dem alle. Nu har jeg set en hest løbe fint efter en anden, jeg har set den dreje og jeg har også set den stå på bagben. Og vel er de flotte, og cirkusprinssessen yndig, men hold op hvor er det kedeligt.

Så er der mere gang i søløverne og deres gode ven Ingo, der er i besiddelse af god humor. Også elefanterne underholder i selskab med cirkus Arenas børn.

Pauseklovnene
Sådan en forestilling skal jo gerne krydres med lidt klovneunderholdning til store og små, og jeg har altid syntes at det må være rigtig svært samtidig at underholde både børn og voksne, men denne aften lykkes det. Både vi og vores børn morede os kosteligt over klovnene.

Især morede vi os over det umage par mr. og Mrs. Ditmar, der grundet ca. 1 meter i højdeforskel får leveret rigtig meget skæg og ballade. Også klovnene Bonbon og Tina leverede et skønt nummer med en lille hund udklædt som farlig drage. Klovnen Jimmy fyldte også pauserne så glimrende ud, så alt i alt får klovnene denne gang topkarakter. Super godt gået.

Og så til sidst...
Forestillingen blev afsluttet af 11 kinesiske munke med særlige evner indenfor kampsport. Mine drenge var dybt imponerede.

Alle 3 børn (På 2½, 5 og 7 år) nød forestillingen, som godt nok var lang men ikke alt for lang.

Vi var også meget mere imponerede denne gang end sidst vi så Cirkus Arena. Det er i år lykkes Arena at underholde både børn og voksne med et bredt udvalg af numre og med høj kvalitet.

Læs mere om Cirkus Arena her.

Mette Juhl
19. april 2008

 

 
I selskab med to små piger på 2 og 4 drog vi til Branäs for at lade dem snuse til sneen, skiene og bakkerne for allerførste gang. Det var en ubetinget succes .
Musik, motion, madlavning er bare nogle af de ting, tweens bruger tiden på når de "leger" og udtrykker sig legende. I alderen 8-12 får legen nye og anderledes former, men i princippet tjener den de samme funktioner. Legen bruges rekreativt og til bl.a. at udtrykke sig kreativt med. At holde fast i l...
I vores familie elsker vi naturen ! Lange ture i flotte landskaber, børn der klatrer i træer og op og ned af skråninger og i det hele taget kontakten med naturen. Har I det på samme måde, så kan vi anbefale en tur til Dayz Søhøjlandet, der ligger lige i smørhullet af Silkeborgs skønne natur, nemlig ...
Kender du dit børnebibliotek og alle de forskellige tilbud, det har? Børnebiblioteket er mulighedernes land, og det hele venter bare på jer – helt gratis!


©2005-2013 Sjovforbørn.dk, Grønnegade 93, 1., 8000 Århus C, Kontakt Sjovforbørn.dk - Sitemap
Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk - Se også www.Spassfurkinder.de for sjov i Tyskland