Bonbon-Land på Sjov for børn.dk
           
Søg udflugter  Seneste udflugter  Fribilletter for en anmeldelse    Del

Bonbon-Land

BonBon-Land ligger i Holme-Olstrup – lige uden for Næstved på Sjælland. Forlystelsesparken er stor og med god plads til både de mere end 50 forlystelser og masser af grønne områder til sjov og afslapning for hele familien.

Med 50 forlystelser er der noget for legebørn i alle aldre, lige fra små baby-karusseller til de vildeste rutsjebaner med frit fald, loop og voldsom g-påvirkning. Derudover er en af de mest kendte forlystelser BæverRafting, der er én af nordens længste og mest populære raftingbaner.
I 2013 åbner BonBon-Land et nyt 500m2 stort vandområde – Pelle Piratsprøjt. Området består af en kæmpe vandborg med hele 10 rutsjebaner i forskellige højder, spin-rutsjebane og vandtønder der vælter vand ud over de uheldige/heldige der står lige under. Pelle Piratsprøjt forventes at stå færdig til brug midt i juni 2013.

Forlystelsesparken byder også på en række spisesteder, Is-huse, Slush-Ice og sidst men ikke mindst Anna’s Mokka der er parkens cafe, hvor der er kvalitetskaffe (til mor), kage og tærte og endelig kan du i Anna’s Mokka også vælge en lidt sundere frokost i form af sunde sandwich.

Under 90 cm – fri adgang.
Når entréen er betalt er der fri adgang til alle kørende forlystelser.


Der er mulighed for at købe sæsonkort.

Gartnervej  2
4684 Holmegaard
Tlf. 55530700
Gå til hjemmesiden for Bonbon-Land
    
Prisklasse: Prisklasse: Fra kr. 501,- til kr. 700,- for 2 voksne og 2 børnPrisklasse: Fra kr. 501,- til kr. 700,- for 2 voksne og 2 børnPrisklasse: Fra kr. 501,- til kr. 700,- for 2 voksne og 2 børnPrisklasse: Fra kr. 501,- til kr. 700,- for 2 voksne og 2 børn
Anslået alder. Dette er kun Sjovforbørn.dks vurdering. Er du uenig, så send os straks en email. Husk at skriv til os hvorfor du mener, at vi tager fejl. 1 til 18 år
Bemærk begrænset sæsonHandicapvenlighed:
I BonBon-Land finder du også god adgang til puslefaciliteter og handicaptoiletter, ligesom parken har en decideret handicappolitik og mulighed for udlevering af ”Vis Hensyn”-kort til handicappede og ledsagere. BonBon-Land er særdeles attraktiv i forbindelse med besøg af kørestolsbrugere, da 95 % parken er flisebelagt og forsynet med masser af handicaptoiletter.

Samlede handicapkarakterer:

Tilgængelighed:
Puslefaciliteter:
Brugernes vurdering af Bonbon-Land. 16 brugere har stemt.
Brugernes vurdering af Bonbon-Land. 19 brugere har stemt.

Anmeldelser:
03-09-2013 det er da ok! Skrevet af shariyaar
jeg var blevet ret skræmt over, at næsten alle havde givet bonbonland dårligt karakter. Men nu har familien med op til 15 stykker været der og fundet ud af at det er ok sted.
Og sågar har vi været der også 2. gang, da billetten gav ret til gratis indgang efterfølgende dag......i vores tilfælde fik vi mulighed for at komme der ugen efter, da det var lukket mandag-fredag!

På positive side kan man sige.....
der er mange forlystelser at vælge imellem!
stor og små legeområder!
parken er et stort grønt område!
der er toiletter næsten alle steder og det funger!
der er is forretninger næsten alle vegne!
rigtig mange bænke og borde rundt om parken for at slappe af og spise mad!
Rigtig mange skraldespande til at smide sin affald!
det så ikke beskidt ud rundt omkring!
man kan se, at målet er at trække børnefamilier til bonbonland!

Dog på en negativ side kan man sige...
at parken eller nogle af forlystelserne trænger til en opgradering.
en eller flere skilte med kort, som kunne fortælle, hvor man står ligenu, for at gøre det lettere at finde rundt!
4d viser en enkelt film.....bedre hvis der var 2-3 stykker ligesom i bakken!
en eller enkelte forlystelser var lukket.....ved ikke hvorfor!
tog lang tid at komme igennem indgang, dog kun på 2.dag!

jeg synes forlystelserne skal piftes lidt så de køre lidt hurtigere.....særlig grad bæver-rafting, vandrotten, krokodillen og hankatten. Så man få en særlig kilde i maven.
indgang skal gå lidt hurtigere, så der bør være flere åbninger, når man når op på en vis kø-dannelse!
flere selvstændige forlystelser til børn fra 3-5år uden at voksne skal sidde med!
bonbonlands slik er dyrt iforhold til det du kan købe i f.eks. bilka. Deres egn mærke burde kunne fås billigere her!
En billet som er differentiert så, små børn betaler en mindre pris end voksen.

ja det var det hele.......måske er højsæson anderledes......det er jo forståeligt....måske burde man prøve lavsæson....ligesom vi gjorde og det var stadig 20-21 grader med solskin!

Håbe bonbonland kan bruge disse til noget fremover!!!

12-07-2013 Jubii klar forbedring Skrevet af Willock
Vi har været i bonbonland nogle gange og var ligesom mange andre begyndt at blive skuffet over den forfaldne stand forlystelserne efterhånden er kommet i.
Men i år tog vi alligevel forbi fordi ungerne (5-6-11-og-14 år) så gerne ville, og det var HELT klart en stor positiv oplevelse...

De er godt igang med en omgang maling og oprydning, og rigtig mange forlystelser er blevet sat i stand og er nymalet,
Vi kunne selvfølgelig godt pege på flere steder der trænger til en hånd, men man kan tydeligt se og mærke at de er i gang. og det var bare dejligt.

Det nye vandland var vi lidt skeptiske overfor, men Ungerne hyggede sig, og det var bare en fornøjelse lige at blive kølet lidt ned i sommervarmen.

Så giv det en chance, de har virkelig oppet sig.

Vi har i hvert fald købt årskort til i år da vi helt sikkert kommer igen.
17-08-2012 Forfaldent, slidt og beskidt Skrevet af annihansen
Bonbonland er så nedslidt, at dette absolut må være de sidste krampetrækninger...mange forlystelser og spisesteder er allerede lukket p.g.a. totalt forfald. Ved de steder, der stadig har åbent, står unge uengagerede medarbejdere. For at købe mad eller en is skulle man stå i kø ca. en time, selv om parken absolut ikke var overfyldt, fuldstændig uacceptabelt. Selvom man kan komme igen gratis inden for 14 dage, overvejede vi ikke engang at stille os i denne kø! Aldrig mere Bonbonland!
07-07-2012 Små er ikke velkomne Skrevet af NILA
Oplever efterhånden at Bon-bon ikke ønsker små børn i parken. Har 3 børn, 2,4og 9 år, og har været en trofast gæst i parken lige siden allerførste åbning. Desværre oplever jeg mere og mere. at højdebegrænsning, gør turen trist og ligegyldig. Har i år(2012) måtte stå med børn der ikke må komme i forlystelser, som var tilgængelige året før. Fuld forståelse for sikkerhed, hvis det var det det handler om, men når halvdelen er plastret til med skilte: færdsel på eget ansvarkan jeg ikke se effekten af, en stor skolepige, der med at halvt blik, fortæller at min datter på 2, ikke må komme med i bæverrafting:-(
Små forlystelser bliver fjernet, halvdelen af resten virker ikke... Nej har svært ved at se Bon-bon som andet end, en meget sølle pengemaskine..
20-06-2012 Skrevet af bøllebob1234
jeg synes evt. er lidt dyre at kom ind i bon bon land- især hvis man er stor familie. Men det så ok når få så en grastis billet til at man kan komi igen inde 14dage gratis. Men jeg synesgodtat man kun sætte e billig pris for børn under 12- det vil give flere besøgene. Jeg vil så ikke give rart i at sted ikke er børnvenlig. vi har kom siden min datter var 9 måned og bruge da del ting selvom hun kun var i den alder. Maden er da også ok og pris er da rimelig og man kan da tage madkasseselv med- hvis man synes det andet er forbesværlig. Jeg synes da personal ersød og hjælpsom og holder godt øje medfolk-men undtage måske Andedam- derer måske noget karos- for vi så da børn der hoppe fraden en båd tilanden -uden nogle grib ind og der ske så også dette at drengene falde i vandet.
07-06-2012 Dårlig og overbatalt Skrevet af IK
Vi havde besluttet os for at tage i Bonbon land med børnene, og vi havde alle glædet os til at komme afsted. Vi købte mad i en af parkens restauranter, men det var umuligt at finde et sted at sidde ned. Mit generelle indtryg af parken er at der er meget rodet, der er ikke styr på hvad der sker rundt omkring, osv. Jeg kan ikke anbefale folk med mindre børn 0-6 år at besøge parken, da den efter min mening ikke er børnevenlig.
06-06-2012 Uden mad og drikke Skrevet af knude2
Min familie og jeg var i parken fredag den 18. maj 2012. Vejret viste sig endelig fra sin super side - strålende sol det meste af dagen. Vi havde nogle bange anelser om at der ville komme mange mennesker denne dag og forventede lang kø bare på at komme ind og parkere - men overhovedet ingen kø men derimod en flink rar mand - Peter - der hilste på alt og alle. Vi havde på forhånd købt biletter gennem coop og forventede at det ville gå glat. Før os - vi var 7 personer - var der to andre familier der havde købt online billetter - men sikke en tid det tog at få disse byttet til "rigtige" billetter - det må kunne gøres bedre og meget hurtigere. Jeg var glad for at køen ikke var lang! Inde i parken var der masser af plads - masser af bænke og borde at sidde ved og slappe af. Jeg er nået den alder hvor jeg begynder at komme i parken ad anden omgang så tempoet er lidt lavere!. Vi havde alle en værdikupon til mad og da vi ville spise fandt vi "Den blå and" - der var mindst kø og ledige borde. Men hvad fanden ligner det - undskyld mit sprog - at det skal ta halvanden time førend vi fik vores mad som jo kun var burger pommesfrites og sodavand. Der blev jeg sgu tosset. Af hvilken grund kan man bestille og betale madkuponer når man overhovedet ikke magter at servicere den mængde kunder der var denne dag i parken. Det var, hvilket vi var mange om at mene, noget forbandet svineri, nærmest at bondefange gæsterne på denne måde. Jeg vil fremover ikke købe madkuponer eller andet da jeg ikke vil spilde min tid på at vente....Jeg tillader mig at gøre andre opmærksomme på dette. Ellers en super god dag i parken med masser af sus. Men desværre skal der mad og drikke til og uden mad og drikke duer osv. Ta selv en god lækker madpakke med hjemmefra

Venlige hilsner

Lars Knude
Fjordvej 25.2.th
4800 Nykøbing F
22-08-2010 Nedslidt, VEEENTETID, dyrt Skrevet af myicq
Hele familien havde arrangeret møde i BonBonland, vi kom 11 stykker. Blev først overraskede over entreprisen: over 200 kr per person, lille som stor. Det kan godt være turene er gratis, men i forhold til Tivoli med turpas er det stadig MANGE penge.

Læg dertil 40 kr for overvåget (??) parkering og 50 kr (!!) leje af trækvogn til madpakker og tæpper. HUSK trækvogn hjemmefra folks.

Vores oplevelse af besøget inde i parken var desværre lidt negativt. Alle forlystelser fremstår som nedslidte med masser af skrammer og skidt på figurer. Der er udelukkende uengagerede ungarbejdere ved alle kørende ting, de forstår ganske enkelt ikke at yde service og forstår tydeligvis ikke hvor de arbejder - bortset fra EN engageret mand ved en babykarussel. Roser til ham!

Og så er deres afviklingstid for kørende ting UENDELIG langsom. Man kan nemt opleve at stå i kø MINIMUM 30 minutter for 2minutters tur. Der er alt for få både / flåder etc i omløb, og de fyldes IKKE op som de skriver på skilte mv.

I det hele taget er oplevelsen i bonbonland VENTETID!

Maden er svinedyr, så husk madpakken. Der er masser af bord/bænkesæt overalt. Desuden er mange isboder mv simpelhen bare lukket (på en solskinslørdag midt i August ???).

Hele parken virker til at være en økonomisk brug-penge-fælde. Man lukkes ud gennem slikbutikker både efter bæverrafting og ved udgang gennem parken ("paradise"). Tænk at komme igennem 500 m2 slik/bamsebutik med trætte unger kl 1830 som ikke har fået ordentlig aftensmad.

Og så som afslutning mangler der TOTALT dirigering af trafik ud fra parkeringspladsen. Enormt kaos.

Vores unger nåede at prøve måske 8 ture på hele dagen. Selv om tingene havde kostet 10 eller 20 kr stykket havde der været langt mere for pengene på bakken. Eller i Tivoli hvor servicen i det mindste er højere.

Har prøvet det, og kommer ALDRIG igen i denne nedslidte pengemaskine! Tag på bakken, i Tivoli eller zoo. Det får alle meget mere ud af.
13-08-2009 Aldrig mere Bon Bon Land Skrevet af Morten
Hvis du kan lide at stå i timelange køer skal du tage i Bon Bon Land. Jeg stod bl.a. i kø i over en time med to børn for at prøve ca. 3 minutters bæverraftning.

Jeg vil derfor på det kraftigste opfordre alle til at holde sig rigtig langt væk, hvis man ønsker sig en hyggelig og sjov dag med familien.

Vær i øvrigt opmærksom på, at det koste 40 kroner for at parkere på en "overvåget" parkeringsplads. Jeg ved ikke hvem der overvåger hvad, og da vi kørte hjem, stod bommene på vid gab og vi så ikke skyggen af hverken overvågningskameraer eller opsynsmænd på parkeringspladsen. Så Bon Bon Land skal bare malke deres kunder til det yderste.
12-08-2009 Bonbonland - aldrig mere ! Skrevet af Jacob E
12. august 2009. 8 personer.

”Spis, drik og vær glad alt hvad hjertet begærer…. Så spis jer mætte i lasagne, pizza, salat…. Der er masser at vælge i mellem…..” det er den forventning i giver jeres kunder i jeres brochure !

Forlystelser lukker kl. 16.00 - meget tidligt med den store mængde af mennesker der var på besøg denne dag. Og tiden er tilmed knap når en del forlystelser først åbner kl. 11.00 og de næsten alle har et væld af pauser….. meget ringe at pauser er nødvendige.

Herudover skal der påregnes en god halv time i kø foran én af to åbne spisesteder… hvor står det at stort set alle spisesteder er lukkede og de , der er åbne, således er overflydt. Ud af det i forvejen meget ringe madsortiment, bliver samtlige burgere serveret kolde fordi de står færdiglavet alt for lang tid, pommes fritterne er så dårlige at adskillige gæster undlod at spise dem og lod dem stå og flyde på bordene.

Og når nu jeg er i gang så er vedligeholdelses standarden af parken ikke specielt høj.

Der var virkelig stor utilfredshed blandt rigtigt mange af jeres kunder denne dag.

Vi er i hvert fald så skuffede, at vi fremover lægger vore to årlige forlystelsesparkbesøg i henholdsvis Legoland og Tivoli og vil undlade at tale positive om Bonbonland.

Forlystelserne er ganske ok - men lang ventetid.... (også uden for sæsonnen)


OBS OBS OBS Der er flere anmeldelser. Tryk her for at læse dem alleSkriv en anmeldelse af Bonbon-Land

Du skal være medlem for at kunne skrive en anmeldelse. Hvis du allerede er medlem, så log ind i øverste højre hjørne. Hvis ikke, så kan du blive medlem ved at trykke her. Det er 100% gratis at blive medlem.


Der er god grund til at besøge de danske nationalparker. Her kan I opleve den mest enestående og særartede natur, Danmark kan byde på.
Når den vejrguderne byder på regnvejr, hvilket de jo som oftest gør, så har vi brug for at finde på noget sjovt at lave indendørs.
Du kan faktisk snyde dig til lidt feriestemning for ganske få penge. Find et af de kommunale badelande, som lokker med over 30 grader i luften, 28 grader i vandet og kolde is i kiosken.
Lav en top-nice fest for din tween. Undgå, at din søn eller datter synes, den bliver nederen barnlig. En guide til, hvad du skal gøre og absolut ikke gøre som forælder til festen. Idéer til temaer, pynt, mad og styring af slagets gang.

©2005-2015 Sjovforbørn.dk, Rugmarken 42, 8520 Lystrup, Kontakt Sjovforbørn.dk - Sitemap
Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk - Se også www.Spassfurkinder.de for sjov i Tyskland