Børnefødselsdag på Sjov for børn - Oplevelser med børn. Masser af børnefødselsdags ideer.
           
Søg børnefødselsdag  Læs om børnefødselsdage  Alle børnefødselsdagsideer  Foreslå børnefødselsdag  1-2 år  3-4 år  5-6 år  7-10 år  11-14 år  15-18 år    Del
Skønne børnefødselsdage
Vi ønsker alle at holde en rigtig sjov børnefødselsdag for vores børn, som de vil huske som supergod. Men hvad skal man finde på? Og kan vi være hjemme eller er vi nødt til at finde et andet sted at holde festen?

Der er jo naturligvis meget forskel på hvad børn i forskellige aldre synes er sjovt, og derfor har vi på Sjovforbørn.dk samlet en masse ideer og anslået hvilken aldersgruppe ideen egner sig til.

Synes du at vi mangler et godt sted at holde børnefødselsdag, eller har du en rigtig kreativ ide til en fødselsdag derhjemme, så skriv straks til os, så andre familier kan få glæde af ideen.

Kreative invitationer til fødselsdagsfesten
En vigtig del af enhver fødselsdagsfest er forberedelserne. Her er der lagt op til forventningens glæde. Involver barnet og lav hjemmelavede invitationer til den kommende fest. Det er både billigere, mere personligt og ganske sjovt!

Her får du den ultimative guide til sjove invitationer !


Nice eller nederen klassefest!
Lav en top-nice fest for din tween. Undgå, at din søn eller datter synes, den bliver nederen barnlig. En guide til, hvad du skal gøre og absolut ikke gøre som forælder til festen. Idéer til temaer, pynt, mad og styring af slagets gang.


Cupcake-sjov til børnefødselsdagen
Alt der har med kagepynt, cupcakes og hjemmelavede søde sager at gøre er rigt repræsenteret i blade, blogs og på TV for tiden, så hvorfor ikke også lade de populære kager få en fremtrædende rolle ved som aktivitet ved den næste børnefødselsdag?


Lystig leg på villavej og gade - Linksamling
Den lyse tid inviterer til aktiviteter udendørs. Dagene er lange og udendørs lege er der heldigvis mange af! Få ungerne ud på vejen, ud i haven og ned i gården hvor de kan få frisk luft og bruge deres krop. Vi giver dig en linksamling med ideer til lege, spil og aktiviteter børn kan lege nemt og enkelt alene, sammen eller med de voksne.


Super sjovt surprise party!
Surprise Parties er ikke kun forbeholdt de voksne! Inspireret af amerikanske film, men med føddernes solidt plantet på jorden og ønsket om en hyggelig sammenkomst, fejrede vi et Surprise Party for Mille, da hun blev 10 år.


Fest med vidunderlige vegetarbørn
Står der allergi, intolerans, sukkersyge, halal eller vegetar på menuen til playdaten, børnefødselsdagen eller klassefesten. Så frygt ikke. Det behøver slet ikke at være et problem.


Børnefødselsdag i Fun City Copenhagen
At holde en børnefødselsdag i et indendørs legeland er helt oplagt til aktive børn. Og hvis man gerne vil undgå alt for meget planlægning og oprydning, så er det ekstra oplagt. Læs her hvordan en fødselsdag for 14 9-årige gik i Fun City Copenhagen.


Ny skattejagt med mordgåde !!
Så er Tina på banen igen med et nyt mordplot. Tina har selv skrevet plottet, personkartoteket og sporene.

Her skal børnene gætte med på en mordgåde og der skal samarbejdes for at finde den rigtige morder.


Børn i alle aldre elsker løb og skattejagt, når der holdes fest og fødselsdag. Marianne Pedersen udgiver nu sin anden bog med inspiration til løb, orienteringsløb og skattejagter.

Pift din skattejagt op med et kæmpe puslespil!
Har du prøvet at afholde skattejagt for dine børns klasse, og har du oplevet at det er den samme dreng eller pige der finder de fleste af posterne, fordi de evner at løbe forrest ? Her er et tip til hvordan det kan undgåes, så alle børnene tager del i morskaben.


Super drengefødselsdag i Battle Arena!
Hvad skal man finde på, når der skal holdes drengefødselsdag, og man gerne vil have at drengene kan få en god oplevelse og også gerne noget de ikke har prøvet før? Vi søgte efter en oplevelse med action og spænding, så drengene kunne få løbet krudtet af sig.


Sjov skattejagt med børnenes yndlingsfigurer
Har dit barn også en god samling Gormitier, Pokemons eller noget helt andet? Så kan du bruge det til at lave en sjov skattejagt. Læs med her, hvor vi bruger Gormiti figurer.


Til fødselsdag på Ønskeøen
Paintball Arena på Refshaleøen i København er en vild drøm for unge drenge.
Mathias fejrede sin 12-års fødselsdag på de 6000 adrenalinvilde kvadratmeter – og det var en stor succes.


Fed fødselsdag i Baboon City
Vi var i Baboon City en lørdag midt i december og fejre min datters 7 års fødselsdag for klassen. En helt igennem perfekt børnefødselsdag med underholdning for børnene i samtlige 5 timer.


Skattejagt med koordinatsystem
Denne skattejagt er en sjov måde at lære noget samtidig med at man hygger sig med en skattejagt. Det er helt oplagt til børnefødselsdagen.


Pinãta-Party!
Alle børn elsker at slå katten af tønden, spise mexicansk mad og få en lille gave! Med det for øje havde vi fundet ingredienserne til den helt rigtige fødselsdagsfest, da min datter fyldte 8 år, og valget faldt på en Latinamerikansk inspireret fødselsdagsfest.


Børnefødselsdag for de 2 årige
Når guldklumpen fylder 2 år kan du godt skrue op for dine fødselsdagsfantasier. For du kan nemt lave en dejlig, ligetil og sjov fødselsdag for din 2-årige og alle vennerne fra vuggestuen.


Happy Birthday to you: Te-Tid
3. klasse er begyndt og tøserne skal inviteres til fødselsdagsfest. 9 år. Noget ganske særligt forstås. 15 piger til teaparty eller en tidlig afternoon tea. De taler jo engelsk nu.


Discodulle fødselsdag
Niårige overnattende discoduller - Her er opskriften på en fødselsdagssucces!


Opskrifter til børnefødselsdag
Mangler du en god opskrift på lækre boller eller den perfekte brunsviger, så kig med her.


Børnefødselsdagsforum
Har du spørgsmål om børnefødseldage, som andre familier måske kan svare på, så skriv i vores debatforum.

Her kan du også efterlyse erfaringer med de ideer, vi har med her på Sjovforbørn.dk.


Børnefødselsdag med julemanden
Da Sofie skulle holde sin 4 års fødselsdag for børnehaven satte jeg hjernen i blød for at finde på noget sjovt og anderledes for børnene. Det skulle jo være noget, som ville hitte og noget de ville snakke om og kunne huske.


Børnefødselsdag med wellness
Læs med her, når Katrine på 9 år holder børnefødselsdag med wellness for veninderne.


Børnefødselsdag i et indendørs legeland
Har du og dit fødselsdagsbarn lyst til at prøve noget andet, eller har du simpelthen ikke plads eller lyst til at have halve og hele skoleklasser på besøg hjemme i stuerne, så vil det være en oplagt ide for dig at holde den næste fødselsdag i et indendørs legeland.


 Billedgalleri
Kender du dit børnebibliotek og alle de forskellige tilbud, det har? Børnebiblioteket er mulighedernes land, og det hele venter bare på jer – helt gratis!

Alt der har med kagepynt, cupcakes og hjemmelavede søde sager at gøre er rigt repræsenteret i blade, blogs og på TV for tiden, så hvorfor ikke også lade de populære kager få en fremtrædende rolle ved som aktivitet ved den næste børnefødselsdag?

Nu kunne vi snart ikke vente længere – Østrig var målet for denne uges ferie, nærmere bestemt Wagrain-Kleinarl. Hvad kunne Østrig egentlig byde på af aktiviteter? Vi har flere gange været på skiferie og her har Østrig ALT at byde på.

Men tro mig – Østrig har virkelig også meget at byde på om ...
Når den vejrguderne byder på regnvejr, hvilket de jo som oftest gør, så har vi brug for at finde på noget sjovt at lave indendørs.

©2005-2015 Sjovforbørn.dk, Rugmarken 42, 8520 Lystrup, Kontakt Sjovforbørn.dk - Sitemap
Intet materiale må gengives uden skriftligt samtykke fra Sjovforbørn.dk - Se også www.Spassfurkinder.de for sjov i Tyskland